Lusitanoforenings bestyrelse – kontaktes på: bestyrelsen@lusitanoforeningen.dk

Formand: Julie W. Lundholdt –  Jeg er foreningens nørd, det er mig der forsøger at holde hoved og hale i de regler vi er underlagt med hensyn til registering af føl og ejerskift. Jeg ejer selv 2 lusitanoer, en vallak som var den første dansk, avlede kårdede lusitano og en hoppe. Jeg har været med i bestyrelsen siden 2012 og som formand siden 2015.

Næstformand: Helle Frydenlund Hansen – Jeg er avler, og bor på Fyn. Jeg har haft lusitano siden 2016. Jeg har 3 avlshopper i stalden, hvor af 2 går med føl i år. jeg brænder for at avle og at arbejde med føl og ungheste.

Sekretær: Kamilla M. Kuld – Var med til at starte foreningen i 2006 og har ejet 3 lusitanoer og 1 sorraiahingst, som jeg har redet dressur og skovture på. Den ene red jeg også i damesadel og til opvisninger.  Er lige nu “in between horses” og får lov at ride lidt på veninders lusitanoer, mens jeg venter på min nye ven.

Kasserer : Maria Gribhild –

Medlem : Anne-Kathrine Kobberø –

Foreningens udvalg

Foreningen drives af medlemmerne og i udvalgene er der plads til alle medlemmer som gerne vil give en praktisk hånd med i tæt samarbejde med bestyrelsen.

Eksempler på udvalg, som enten er i gang eller kunne ønskes i gang:
· Aktivitet, arrangements udvalg
· Show udvalg
· Kårings (avls) udvalg
· Medlemsfordele udvalg
· PR, artikler
· Vidensdeling udvalg
· Andet

Hvert udvalg skal for relevans og nemheds skyld bestå af mindst 2 medlemmer og et bestyrelsesmedlem. Udvalgene skal naturligvis arbejde for Foreningens formål – at fremme avlen og kendskabet til Puro Sangue Lusitano racen i Danmark.
Udvalgene er relativt selvstyrende, men forslag/arrangementer/budgetter skal godkendes af bestyrelsen inden igangsættelse.