Lusitanoforenings bestyrelse – kontaktes på: bestyrelsen@lusitanoforeningen.dk

Formand: Julie W. Lundholdt –  Jeg er foreningens nørd, det er mig der forsøger at holde hoved og hale i de regler vi er underlagt med hensyn til registering af føl og ejerskift. Jeg ejer selv 2 lusitanoer, en vallak som var den første dansk, avlede kårdede lusitano og en hoppe. Jeg har været med i bestyrelsen siden 2012 og som formand siden 2015.

Næstformand: Katrine Boelsgaard – jeg er tidligere avler  og ejer avlshingsten Cravo (som nu er vallak), samt nu også den lykkelige ejer af yderligere 2 Lusitanoheste. Jeg rider dressur, skovture og sætter stor pris på lusitanoens intelligens og atletiske krop, som i mine øjne er racens forcer.

Sekretær: Kamilla M. Kuld – Var med til at starte foreningen i 2006 og har ejet 3 lusitanoer og 1 sorraiahingst, som jeg har redet dressur og skovture på. Den ene red jeg også i damesadel og til opvisninger.  Er lige nu “in between horses” og får lov at ride lidt på veninders lusitanoer, mens jeg venter på min nye ven.

Kasserer : Susie Jacobsen – Ejer af 3 voksne Lusitano heste og 2 unge som er meget forskellige, men fælles for dem alle er, at de er utrolig intelligente og nemme at arbejde med. Efter mødet med denne race, har jeg svært ved at se mig selv med en anden type hest.

Foreningens udvalg

Foreningen drives af medlemmerne og i udvalgene er der plads til alle medlemmer som gerne vil give en praktisk hånd med i tæt samarbejde med bestyrelsen.

Eksempler på udvalg, som enten er i gang eller kunne ønskes i gang:
· Aktivitet, arrangements udvalg
· Show udvalg
· Kårings (avls) udvalg
· Medlemsfordele udvalg
· PR, artikler
· Vidensdeling udvalg
· Andet

Hvert udvalg skal for relevans og nemheds skyld bestå af mindst 2 medlemmer og et bestyrelsesmedlem. Udvalgene skal naturligvis arbejde for Foreningens formål – at fremme avlen og kendskabet til Puro Sangue Lusitano racen i Danmark.
Udvalgene er relativt selvstyrende, men forslag/arrangementer/budgetter skal godkendes af bestyrelsen inden igangsættelse.